Blogging

Bulgarien som ungrejsedestination

Er du på jagt efter en afslappende ferie i lækre omgivelser, hvor du også har mulighed for give den gas i et ungt og vådt nattemiljø? Så kan du med fordel overveje at tage en tur til Sunny Beach i Bulgarien. Rejser til Sunny Beach er blevet yderst populære som ungrejsedestination, og derfor vil der også være gode muligheder for at tage dine venner med.

Fede fester og et utal af arrangementer

Rejs til Sunny Beach og få en ferie, du sent vil glemme. I Sunny Beach er der spækket med fede arrangementer til unge mennesker, der bare gerne vil give den gas. Foruden de mange muligheder for at dyrke forskellige vandaktiviteter, beachvolley eller minigolf, finder du også spændende begivenheder, som afholdes på faste tidspunkter i højsæsonen.

Prøv f.eks. Incognito-fest, hvor du får uddelt en maske, inden festen starter. Du kan også give den gas til I Love Sunny Beach-festen, hvor du bliver udstyret med glowsticks og konfetti i rigelige mængder. Derudover findes der bådfester, skumfester og fester med neonmaling. Er du mere til kulturel berigelse, så kan du også bruge dagtimerne på at besøge de lokale byer, hvor du kan opleve smukke huse, restauranter og kirker.

Gode forslag til førstegangsturister

Skal du på en af de billige rejser til Sunny Beach? Så gælder det også om at være forberedt. Højsæsonen spænder mellem Maj og September, og du bør derfor bestille rejsen i denne periode. Derudover er temperaturerne højest i August, hvor der i gennemsnit bliver op til 30 grader.


I Sunny Beach er hovedsproget bulgarsk, og der anvendes bulgarske lev (BGN) som valuta. Det kan anbefales at have kontanter med sig rundt, da de fleste restauranter ikke tager imod kreditkort. Du kan dog benytte en af de mange hæveautomater ved bankerne, hvis du kommer i økonomiske problemer.

Fra Københavns lufthavn tager rejsen ca. 2 timer og 40 minutter, og fra lufthavnen i Burgas er der yderligere 30 minutters transport til Sunny Beach. Destinationen ligger på Sortehavskysten og er omringet af en 6 km lang strand med udsigt til krystalklart vand og et utal af pools, hoteller og festlige områder.