Mand sover med snorkeskinne
Blogging

Har du søvnapnø?

Lad os starte med at sørge for alle ved hvad søvnapnø er. Søvnapnø betragtes som en sygdom, som gør at du stopper med at trække vejret i perioder, når du sover. Du begynder at trække vejret igen af dig selv, men i den periode hvor du ikke gør får din hjerne mindre ilt, og det kan være farligt. Op til halvdelen af dem som snorker på et regelmæssigt plan lider faktisk af søvnapnø. Heldigvis findes der noget som kan afhjælpe sygdommen og det er en snorkeskinne. En snorkeskinne er en relativ nemlig løsning på et seriøst problem. Måden en snorkeskinne virker på er, at den skyder din kæbe frem når du sover. På den måde sørger den for at din ellers blokerede luftveje bliver frie igen.

Det er alt sammen meget godt, men hvordan får man fat i en snorkeskinne? Du kan nemt købe en snorkeskinne, men jeg vil på det kraftigste anbefale at du får den lavet og tilpasset hos uddannede specialister. Det kunne eksempelvis være hos Tandlægerne Søborg. I klinikken i Søborg Hovedgade finder du tandlæger som er uddannet hos EADSM, som står for European Academy of Dental Sleep Medicine. De har taget en efteruddannelse som gør at de er specialister i snorkeskinner. Det betyder ikke at du bare kan få en snorkeskinne hos Tandlægerne Søborg. Du kan få en skræddersyet snorkeskinne, og det gør en kæmpe forskel. En skræddersyet snorkeskinne giver dig en række fordele. Du kan f.eks. tale og drikke væske med din snorkeskinne i munden, når du har fået lavet den skræddersyet. Det kan du ellers ikke. Derudover er den super nem at have med i tasken, hvis du f.eks. skal ud og rejse eller lignende.   

Har du brug for en skræddersyet snorkeskinne?

Hvis du lider af søvnapnø og har brug for en skræddersyet snorkeskinne, så vil jeg anbefale dig at tage fat i Tandlægerne Søborg hurtigst muligt. Det der sker i selve tandlægeklinikken er at de foretager 3D scanning af de kæbe, og foretager en pusteprøve, som de så sender videre. Når skinnen er produceret vil den blive tilpasset hos Tandlægerne Søborg, så den passer 100% til dig. Så jo før du kan komme i gang med processen jo bedre.