Blogging

Hvad bruges epoxy til?

Epoxy er et meget alsidigt materiale, der kan bruges til mange forskellige ting. Det er derfor et meget populært materiale blandt gør-det-selv typer. Her er noget af det, som epoxy kan bruges til. Anvendelsesmulighederne er så bred, at materialet bruges af meget forskellige typer. Alt fra håndværkere til kunstnere efterspørger epoxy, men selvfølgelig til vidt forskellige opgaver. 

Epoxy gulv

Materialet epoxy bruges blandt andet til at lave det populære gulv, et epoxy gulv. Epoxy gulv kaldes også for et New Yorker gulv. Et New Yorker gulv er et gråt gulv, der giver et råt og industrielt look, der er blevet meget moderne. Du kan købe epoxy maling i flere forskellige grå nuancer. Epoxy gulv anvendes ofte i store køkkener, lagerlokaler eller garager. I dag er det dog også blevet populært som almindeligt gulv i et hjem.

Art resin – epoxy kunstværker

Epoxy kan også være et kreativt materiale. En af de forskellige typer epoxy, som man kan købe, er art resin. Art resin anvendes at kunstnere til støbning eller lakering. 

Du kan for eksempel skabe en højglans overflade ved at lakere et abstrakt maleri med art resin. Dette kan skabe nogle utrolig smukke kunstværker, som du kan hænge op i din stue. Derudover kan dette materiale bruges til at skabe flotte effekter på borde. 

Udover lakering, så bruges epoxy eller art resin også til støbning. Hvis du godt kan lide, at lave smykker, så kan du for eksempel prøve at lave art resin smykker. Dette kan være et transparent armbånd lavet af art resin, hvori der er blomster fra din have. Du kan også støbe nøgleringe eller vedhæng til halskæder. Kun fantasien sætter grænsen. 

Hvor kan man købe epoxy?

Det er nemt at købe epoxy online. Du kan blandt andet købe mange forskellige typer epoxy på Ekomposits hjemmeside. Denne hjemmeside har et stort udvalg af epoxy til forskellige formål. Du kan for eksempel købe klar epoxy, art resin, lamineringsepoxy eller epoxy til epoxy gulv.