Magaluf strand
Blogging

Ny favorit rejsedestination blandt unge

Vi kender alle sammen de klassiske partyrejse destinationer som Sunny Beach, Ibiza, Golden Sandt, Lloret de mar osv. Disse har været de helt store mastodonter på området igennem de seneste årtier. Men en ny spiller spiller er begyndt at markere sig og bliver mere og mere populær sæson for sæson og det er Magaluf. Den hurtige vil nok tænke, at Magaluf da ikke er nogen ny feriedestination. Og det er helt korrekt. Magaluf, som i øvrigt er en by på Mallorca, har været et populært feriested i mange år. Det som er anderledes er, at det de seneste år har udviklet sig til at være en party destination for unge. De personer som har ansvaret for Magaluf som by, så hurtigt denne tendens og tog et hurtigt valg om at gribe den mulighed som var blevet givet til dem. Der har resulteret i, at man nu bl.a. finder et af Europas største diskoteker i Magaluf, samt en lang række af diskoteker. Alt dette har været med til, at sætte et stort aftryk blandt de unge europæere og byen på den sydlige kyst af Mallorca er lige pludselig blevet manges favorit destination. 

BCM – Planet Dance, Magalufs perle

Som sagt ligger et af Europas største diskoteker i Magaluf, det er BCM – Planet Dance. Det kan huse op til 5000 personer på en gang, og tiltrækker uge efter uge de absolut største DJ stjerner. Der er ingen tvivl om at BCM alene tiltrækker en masse unge alene i sig selv. Med over 15 barer som alle er fri bar efter man har betalt for at komme ind, er der ingen grænser for hvad aftenen kan bringe. BCM har DJ’s som Tiesto, Steve Aoki, Italo Brothers, Avicii og mange andre på gæstelisten i løbet af hver sommer. Det er meget få steder i verden, som kan prale med sådan et line up. 

I sommerhalvåret har BCM åben alle dage fra 23-06 om morgenen. Med fuldt hus hver aften og den ene store DJ efter den anden på menuen, så er der ingen tvivl om at BCM har stor indflydelse på den stigende popularitet som Magaluf oplever.