Blogging

Sådan indretter du en stilren have i 2021

Skal du til at indrette din have eller drømmer du om at give den et nyt look? Så er dette, det perfekte tidspunkt at begynde planlægningen. Derved kan din flotte, nye have være klar til brug, når foråret kommer. Læs med her og få nogle gode tips til indretning af en stilren have i 2021. 

En stue i haven

En af de store have trends i 2021, er at have en slags stue i haven. Haven bør faktisk være en forlængelse af din stue med samme stil. Derfor bør den være fuld af komfortable lounge havemøbler og lignende møbler, der forbindes med en stue. Du kan finde en bred palette af havemøbler og hynder på https://www.havemoebelshoppen.dk. Vælg gerne nogle møbler, der passer til den stil, som du har i stuen, så man virkelig får fornemmelsen af at være i samme rum, bare udenfor. Denne stil er dog nemmest at opnå med en terrasse eller lignende, hvor man nemt kan tilføje alt fra tæpper til sofaer. 

Hvide havemøbler og blomster

I 2021 forudser man også, at vi vil se flere og flere haver, hvor hvide farvetoner dominerer. Hvid er en smuk og stilren farve, der skaber ro, hvilket især er værd at overveje, hvis man selv har en travl hverdag eller døjer med en del stress. Med hvide havemøbler kan du opnå et klassisk og sommerligt havelook, som vi kender fra hyggelige sommerhuse, og samtidig vil de hvide farvetoner skabe en afslappende og rolig stemning, så din have nærmest bliver en oase. Hvis du også gør meget ud af at plante hvide blomster, så vil hele din have være rolig, stilren og smuk at se på. 

Gør din have mere bæredygtig

Hvis du har mulighed for det, så kan det stærkt anbefales, at du også forsøger at gøre din have mere bæredygtig. Dette kan du gøre ved at plante et eller flere træer, der absorberer meget CO2, sammenlignet med andre planter. Det er også en god idé at indsamle regnvand, som du kan bruge til at vande planter, når de varme og tørre sommerdage er over os. Du kan endda også bruge regnvand til at vande planterne i dit hus. Derudover er det en god idé at prioritere planter, der ikke skal bruge særlig meget vand. Dvs. planter, der godt kan tåle at tørre ud mellem vandingerne.