Blogging

Stor forskel på jagttøj

Når jeg kigger efter jagtbeklædning og billigt jagttøj til mig selv oplever jeg ofte at kvaliteten og prisen er de to faktorer jeg kigger mest på. Dog oplever jeg også gentagne gange at der er en meget stor forskel på hvordan kvalitet er i forhold til prisen. Jeg har prøvet at købe jagttøj i den dyre ende hvor jeg forventede at kvaliteten derfor ville være helt i top, hvilket man også burde forvente. 

Jeg har tidligere købt jagttøj fra ligende sider hvor jeg oplevede at sygninger i bukser og bluser meget hurtigt gik op og dermed gik tøjet i stykker. Herudover har jeg prøvet diverse modeller som enten har en underlig pasform eller hvor ærmerne f.eks bare er alt for korte i forhold til resten af jakken. Dette betyder at det hurtigt bliver en længere process med at finde det rigtige jagttøj når man løbende skal sende halvdelen af tøjet tilbage. 

Det er uden tvivl en jungle i starten for at finde frem til de mærker og modellen som man individuelt selv finder som de bedste på markedet. Derfor synes jeg også det er super fedt at finde en side som har et gigantisk udvalg af mærker og produkter så jeg altid er sikker på at finde lige det jeg står og mangler. 

Pris og kvaliteten går hånd i hånd

Dette har jeg efter længere tid fundet på pamhule jagt & buegrej hvor de tilbyder alt hvad der er brug for når det kommer til jagttøj og tilbehør. Udover det store sortiment så er priserne også på det stadie hvor jeg kan være med uden at jeg skal gå på kompromis med det tøj jeg køber. 

Härkila laver fantastisk jagttøj

Mit seneste køb var et par bukser fra mærket Härkila som giver en super god pasform og derudover også er komfortabel sikre at min krop kan ånde samtidig med at jeg bevæger mig rundt. Der er også god mulighed for at have diverse tilbehør på mig da bukser indeholder en del lommer som sikre at jeg har de redskaber jeg skal bruge lige ved hånden. 
Så fremadrettet vil jeg købe al min jagtbeklædning her på siden hvor jeg er sikker på at jeg får noget for mine penge og altid kan regne med en hurtig levering lige til døren.