Blogging

Vintermode baby 2019

Det er altid en leg at klæde babyer på. Man kan næsten lade dem bære hvad som helst, men det er dog lidt federe, hvis det rent faktisk er noget, der passer sammen og som er in. Der er en række trends for vinteren 2019, som jeg vil liste op, så du kan få styr på, hvad du kan klæde din baby i, hvis du vil følge vinterens nyeste trends. 

Trends for vintermode 2019

Har du brug for at få styr på vintermodens trends? Jeg vil komme nærmere ind på tendenserne her, så du kan blive klogere på vintermode for babyer 2019. 

  • Søde mønstre er in, da det giver lidt liv til tøjet
  • Bløde materialer, der sikrer god komfort og holder kulden væk fra baby
  • Køb et item eller et sæt, der minder om forældrenes. Find et sæt til mor/datter eller far/søn, der minder om hinanden, så I kan matche. Det bringer stor glæde hos små børn at se, at de kan bære noget, der minder om forældrenes og vækker stolthed hos barnet.
  • Elefanthuer fås i mange søde og eventyrlige designs, herunder yndlingsfigurer, dyr og lignende. Det gør også elefanthuen sjovere for babyen at få på og sørger for at holde barnet varmt samt se godt ud. 
  • Tørklæder af naturligt materiale, der er blødt og sjovt at have på. Gerne uld, da det holder baby varm og komfortabel. Det må meget gerne være pyntet med mønstre, så det er sjovt for barnet at bære. 
  • Bluser med broderi og print er et hit for jer med små piger.
  • Kjoler med al form for pynt, forskellige tekstiler, lyse udskrifter, broderier, dekorative knapper og så videre er et must-have denne vinter til din baby. 
  • Farverne for baby vintermode 2019 er lyse farver. Denne sæson viser en blød og enkel farvepalet, som er med til at hæve stemningen på de mørke, kedelige og triste vinterdage. Især er nuancer af grå populært.

Glem ikke klassikerne

Udover de nyeste trends er der naturligvis items, som aldrig går af mode, og som skal huskes hver vinter. Ethvert lille barn har brug for mange bodystockings i bomuld og uld for at holde varmen og bære indenunder tøj på de kolde dage. De kan eventuelt findes i mønstre eller med figurer på, så de kan leve op til vintermodens trends om motiver og prints.